Kontakt/Boka tid

I stugan där det lilla krydderiet huserar går det bra att boka tid för grupper på ca 10 personer.

Kontakta mig och boka tid för en avslappnande Access Bars behandling, handla kryddor eller Feng ShuiÄr ni några stycken som vill handla kryddor eller ha en föreläsning om Feng Shui så är ni varmt välkomna att boka tid. Det är också här du kan få en avslappnade behandling med Access Bars.

Så kom och ha en trevlig stund och upplev den mysiga lilla stugan.

Kontakta mig via mail maria@njutlivet.nu
eller ring 070-99 25 763 för att boka tid och eventuella prisuppgifter. Varmt välkommen! /Maria

Ps. Det jag numera är noga med att poängtera efter alla år med gårdsbutik är att jag inte tar emot spontanbesök vilket jag hoppas det finns förståelse för. Men slå gärna en signal om du är i närheten, vem vet kanske jag är på plats, annars bestämmer vi en tid tillsammans som passar oss båda . /Maria