Mina kryddor


Tänk att en idé kan hålla och bli så uppskattad. Det var inget jag ens kunde
drömma om när jag började med mina kryddor i mitten av 90-talet.
I

Kryddor med röd ros

En uppskattad present, bilden beskriver så fint vad de betytt för mig och många andra genom åren.

Vår familj odlade ostronskivling i större skala och ville gärna förädla den på något sätt. Det skulle inte var komplicerad och framförallt skulle det smaka bra, frågan var bara vad skulle vi hitta på… Plötsligt kom idén från ingenstans att blanda ostronskivling med kryddor av hög kvalitet, kort därfter var Tynderö Gårdskrydda född. Den fick snart sällskap av andra kryddblandningar som blev navet i min krydd- och presentbutik som jag hade fram till 2009.

Det var många roliga år med underbara kunder. Ibland kan jag längta tillbaka till den tiden men känner att nu har jag det bästa av två världar. Jag får jobba med det jag utbildade mig till efter att jag stängde butiken och jag får träffa mina kära kunder på marknader och annat skoj som kryddorna bär med sig, samt att jag har min webbshop. Allt detta är jag otroligt tacksam för.

Besök gärna webbshopen, där finns alla kryddorna och lite annat smått och gott. Vill du handla direkt av mig läs mer här >>